subota, 11. svibnja 2013.

Moj kuhinjski svašta-nešto

Ne, naslov posta nije prilagođen blogu, zaista sam nazvala to jelo tako i to prije xy godina kada sam slučajno pomiješala svega i svačega...

Pa evo da podijelim s vama svoj "svašta nešto" recept.


Prvo na tavici otopite posve malo maslaca i na njega ubacite papriku narezanu na trakice:

Dodajte šampinjone (iako mogu i bukovače, vrganji, prčki, sunčanice....):
Slijedeći korak je dodavanje usitnjenog hambija (možete pokušati s domaćim špekom ili vratinom):
U slijedećem koraku dodajemo što više vrsta sira (i drugih začina po želji):
Kad sir poluomekša dodati jaja i promiješati:


Uz nezabiolazan mladi luk - želim vam "dobar tek"



1 komentar:

  1. Zanimljivi recepti, nešto novo i neobično :)
    Hvala za posetu mom blogu, hvala za pohvale!

    OdgovoriIzbriši